Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN’nin Son 1 Saati Olsa Ne Yapardiniz?

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

BMN’nin Son 1 Saati Olsa Ne Yapardiniz?

Evet BMN 1 saat sonra kapanacak diyelim neler yapardiniz hangi konulari açar nasil mesajlar atardiniz...
    keyif adamı ..

[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

süper konu yahu[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Valla sanirim yapabildigim kadar Muhalefet yapardim[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Çaktirmadan yazdigim bazi seyleri alenen yazardim[img]smileys/smiley4.gif[/img]

1 saate epey sey sigdirirdim sanirim[img]smileys/smiley36.gif[/img]
    #7 King of Kings

Yorum

bu son 1 saat olayi bi yere baglanacak mi merak etmeye basladim.cok ani oldu valla ama "ne oluyoruz "diye bi topic acardim heralde valla ilk yazacagimda bizle makara yapmayin olurdu [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

helal lik alirdim [img]smileys/smiley9.gif[/img]
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Berat Tekke kardeºimle helalleºirdim.
          # BMN #

Yorum

• Zor bir soru

Bu kadar Trabzonspor sevdalisinin dagilmamasi için yeni bir site kurmaya çalisirdim her halde
            SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
            CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

"B" Planini yürürlügü koyardik. Yani BMC'yi yani bordomavi.com' u devreye sokardik...

Yorum

İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi
                helal lik alirdim [img]smileys/smiley9.gif[/img]

Benden çok yasayacaksin varya,topicin basligini okur okumaz helal lik alirim dedim bende..[img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

İlk olarak kutoz tarafından gönderildi

"B" Planini yürürlügü koyardik. Yani BMC'yi yani bordomavi.com' u devreye sokardik...

[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]....

Ula Erkan abi güldürdün beni... Bence BMC diyon yani...[img]smileys/smiley17.gif[/img]
                  Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

Süper bir fikir.... [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
                    Sahipsiz Vatanın Batması Haktır. Sen Sahip Çıkarsan Bu Vatan Batmayacaktir...
                    M. Akif ERSOY

Yorum

[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
                      [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

Bence de BMC [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

hic birsey yapmazdim
                          Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                          Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

Ben de ilk önce burda ki herkesle Helallesmeye çalisirdim...Sonra oturup aglardim...[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]

Yorum

Forumdaki en son mesaji nben yazardim
                              "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X